Jaarplanning

Sinds het seizoen 2012 / 2013 maken we elk jaar een jaarplanning, een kalender op groot formaat, met daarop onder elkaar alle vrijdagen van het seizoen, met daarnaast ruimte voor opmerkingen of vermelding van activiteiten. Dit blijkt een handig hulpmiddel te zijn om snel en overzichtelijk activiteiten te kunnen plannen, en daarbij rekening te houden met andere geplande zaken, of clubavonden die komen te vervallen.

Vanaf heden staat deze jaarplanning ook op de pagina ‘Agenda‘, hier op de site. Wij hopen zo in één oogopslag duidelijk te maken op welke vrijdagavonen er speciale activiteiten gepland zijn, of wanneer er helaas geen clubavond gehouden kan worden.

Nieuwe Server

“Backups??? We don’t need no stinking backups.”
Dus eigenlijk wel. 2 weken geleden begaf de laatste harde schijf van onze server het. Alles was weg. in echte TDvenlo stijl, bleek dat we dezelfde avond al een nieuwe server hadden. Vorige week hadden we al weer internet op alle gebakjes/computers. Gisteren bleek dat we alles nog op de oude server van een half jaar geleden hadden staan. Met een beetje geluk loopt alles binnenkort weer zoals het hoort.

In de tussentijd blijft iedereen welkom op de vrijdagavonden in het Ald Weishoes bij onze hackerspace (of Technische club zoals we voorheen heetten.

“Who makes backups? The people who’ve lost data.
Who checks if he can restore the backup? People who’ve lost data twice.” – Alan Cox