Neonletters revisited

Sinds jaar en dag heeft TDvenlo de neonletters TD achter een raam staan, om tijdens openingstijd aan de buitenwereld te laten zien wie er nou eigenlijk de zolder van dat prachtige, monumentale Ald Weishoes bevolkt. Dat kon natuurlijk wel een pimpbeurt gebruiken!

Een frame, een oude voeding, meters en meters LEDstrip, een strak design en een prachtig uitgesneden paneel verder, staat het resultaat er. Niemand kan er nog omheen als hij op een vrijdagavond nietsvermoedend over de Grote Kerkstraat vanaf de noordkant het centrum van Venlo binnentreedt: Daar, op de zolder van het Ald Weishoes zit Hackerspace TDvenlo!

Wie zit daar boven? TDvenlo!
Wie zit daar boven? TDvenlo!

PS: Meer foto’s staan hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *