Seizoensafsluiting

Op zaterdag 15 juli 2017 heeft in het Ald Weishoes voor het eerst een seizoensafsluiting plaatsgevonden voor alle verenigingen en clubs die van deze locatie gebruikmaken. Ook diverse leden van TDvenlo waren hierbij aanwezig. Het was een gezellige avond, met live muziek. Ook waren er uiteraard de nodige hapjes en drankjes.

Traditioneel hield TDvenlo na de (eigen) seizoensafsluiting altijd een zomerstop van enkele weken. Dit jaar hebben we besloten hiervan af te wijken, en zullen we bij voldoende animo ook in de zomer op de vrijdagavonden openen. Mocht je in de zomer langs willen komen, informeer dan dus wel even tijdig of we open gaan! Of loop gewoon binnen als je de lichtreclame ziet branden…

Seizoensafsluiting 2016-2017
Seizoensafsluiting 2016-2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *