Venlo Verenigt

Op zondag 17 september 2017 vindt in en om het Ald Weishoès de eerste editie van Venlo Verenigt plaats. Een nieuw evenement waarbij culturele verenigingen zich kunnen presenteren aan het Venlose publiek.

Venlo Verenigt vindt plaats op de dag na de Nach van het Limburgs Leed. Niet geheel toevallig, aangezien die dag altijd het culturele seizoen werd geopend door middel van de jaarlijkse Ouverture. Afgelopen jaar heeft de organisatie echter aangekondigd dat dit de laatste editie zou zijn. Het Ald Weishoes springt hierop in en hoopt het ontstane gat te vullen door middel van het nieuwe evenement. Op deze manier krijgt het culturele verenigingsleven toch de kans om het cursusjaar feestelijk in te luiden.

Als bewoner van het Ald Weishoès hopen wij ons ook te presenteren, in onze eigen ruimtes op de zolder van het Ald Weishoès. Kom dus zeker even langs om een kijkje te nemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *