Work in progress…

Het zal nie­mand ont­gaan zijn dat we sinds de aan­kon­di­ging van onze nieu­we loca­tie wat min­der van ons heb­ben laten horen… We zijn dan ook van­af 8 decem­ber 2018 druk bezig met de ver­hui­zing naar en voor­al ook nog het opknap­pen van de ruim­tes die we in de bibli­o­theek mogen gaan gebruiken.

Een wand met panelen
Een van de reeds opge­knap­te wanden.

Inmiddels is er al het nodi­ge werk ver­zet. Er is een gips­wand­je geplaatst tus­sen één van onze twee ruim­tes en de aan­gren­zen­de ruim­te die door de bibi­li­o­theek zelf wordt gebruikt. Er zijn wan­den schoon­ge­maakt en geschil­derd, er zijn pane­len tegen wan­den gemon­teerd, er is een begin gemaakt met het texen van de pla­fonds en ook aan de opbouw van onze tafels en de bij­be­ho­ren­de elek­tra­voor­zieing is reeds een begin gemaakt.

Ook zijn op 15 decem­ber alvast al onze spul­len van het Ald Weishoes naar de bibli­o­theek ver­huisd. Dankzij de hulp van vele leden en enke­le enthou­si­as­te ouders van jeugd­le­den is deze ope­ra­tie vlot verlopen.

Verhuizing
Verhuizing van onze spul­len van­uit het Ald weis­hoes naar de bibliotheek

Nog éven erte­gen­aan met schil­de­ren en inrich­ten, en dan kun­nen we weer van start met onze acti­vi­tei­ten. Mits we geen tegen­sla­gen erva­ren, stre­ven we ernaar om van­af 1 febru­a­ri 2019 weer onze regu­lie­re acti­vi­tei­ten aan te kun­nen bie­den. Tot die tijd alvast een tip van de slui­er, met een foto­al­bum met de vor­de­rin­gen totnutoe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.