projects:wvdw2020

Weekend van de Wetenschap 2020

Datum: GEANNULEERD

NEMO Kennislink heeft laten weten dat er in 2020 GEEN Weekend van de Wetenschap wordt georganiseerd, in verband met het wegvallen van voorbereidingstijd door de coronacrisis.

Onderstaande reeds gedane voorbereidingen kunnen uiteraard wél nog gebruikt worden voor een eventuele activiteit onder eigen vlag van TDvenlo en bibliotheek Venlo (KidzScience?).

WvdW valt in de Kinderboekenweek (KBW), vanuit de bibliotheek is het wenselijk om activiteiten te bundelen binnen beide events.

De organisatie achter het WvdW is NEMO Kennislink.

Website: https://www.nemokennislink.nl/

Retroreis

Als gezamenlijke activiteit van TDvenlo en bibliotheek wordt gedacht aan een retro-thema. Bezoekers reizen in de bieb terug in de tijd, en komen uit in pak-em-beet de jaren '80. Deze ruimte wordt aangekleed met interactieve stands, waar bijvoorbeeld een computerspelletje van toen gedaan kan worden, of muziek van een heuse LP of cassette kan worden afgespeeld.

Open dag

De open dag van TDvenlo in het kader van International Open Hackerspace Day heeft niet plaats kunnen vinden wegens de coronacrisis. Deze zal hopelijk worden ingehaald tijdens WvdW.

  • projects/wvdw2020.txt
  • Last modified: 28/04/2020 18:28
  • by marc